Kroppedal Grand Prix

Information

 

Kroppedal Grand Prix – d.19. august 2017 kl.10.00 til 16.00

 

For femte år i træk arrangeres der løb for ryttere og cykler af stål på Kroppedal museum.

 

Kroppedal Grand Prix er løbet for dig der er vild med klassiske cykler, cykelsportens historie og måske selv har været en del af den. Vi lægger stor vægt på det sociale i arrangementet og der bliver masser af tid og mulighed for at få snakket med gamle venner.

 

Løbet går ad en rute på ca. 35 km gennem det 1000 år gamle kulturlandskab ad veje, som er ganske ukendte for mange. En del af ruten foregår på grusveje, som kan være en udfordring for rytter og materiel. Ældste deltager på 80 år gennemførte løbet i fin stil i 2013.

 

Pris for deltagelse er 25 kr. Betingelse for deltagelse i løbet er at du stiller op på en cykel med stel af stål eller mindst 25 år gammelt aluminium / titanium stel. (udstyret er der ingen betingelser for.)

 

Der skal køres efter færdselsloven på hele ruten og der annonceres ikke tider eller uddeles præmier for placeringer. Deltagerne skal rette sig efter anvisninger fra løbets arrangører på ruten.

 

Frokost

 

Uden mad og drikke duer heltene ikke.

 

Der er buffet med god mad og en SKANDS øl, samt de traditionelle hindbærsnitter. Frokost og ØL er inkl. i prisen. Hvis du ikke vil deltage i cykelløbet kan du købe frokost alene for kr. 150.

 

Morgenkaffe og ”old school sukkerbar” med bananer og Yankie bar er inkl. i prisen.

 

Mulighed for køb / salg / bytte

 

Du er velkommen til at medbringe cykeldele og cykler du vil sælge eller bytte i begrænset omfang. Det skal dog være ældre racercykler af stål og ligeledes cykeludstyr fra tilsvarende racercykler. Du skal selv sørge for at medbringe et bord, tæppe e.l. til dine medbragte ting.

 

Løbet arrangeres af Kroppedal museum, Velopress og Henrik Seidenfaden.

 

Program:

 

•10.00 Indskrivning

 

•11.00 Start 33 og 66 km.

 

•12.30 Buffeten åbner

 

•14.00 ”Velopress skønheds konkurrencen” starter

 

•16.00 Tak for i dag og på gensyn i 2018